Izviđačko biblijsko iskustvo 2022/23. godine

Stvoreni da služimo – izviđački kamp u Makedoniji 2022
jul 23, 2022
Održano takmičenje Izviđačkog biblijskog iskustva 2023.
mart 21, 2023

DOŽIVI BIBLIJU

Izviđači iz celog sveta uče napamet stihove, poglavlja i knjige Biblije kao deo Izviđačkog biblijskog iskustva (IBI). IBI je odlična početna tačka za proučavanje Biblije i odnos sa Isusom Hristom koji menja život. Ali učenje napamet je samo početak.

Izviđačko Biblijsko iskustvo osmišljeno je tako da pomogne Izviđačima i mladim ljudima da razmatraju i razmišljaju o onome što Biblija kaže i kako se to odnosi na njihov život. Ono sadrži ideje za primenu kako bi Izviđačima pomoglo da ono što proučavaju, mogu i da primene u svom svakodnevnom iskustvu kod kuće, u školi i u crkvi.

Svaki tim se takmiči protiv postavljenog merila znanja, a svi koji daju dovoljan broj tačnih odgovora, idu dalje. Zajednički sastanci dodaju osećaj uzbuđenja i dodatni nivo adrenalina koji podstiče učesnike na više nivo pamćenja. Ipak, svi mogu da napreduju, isključivo na osnovu svojih napora.

Pozivamo sve zainteresovane da se uključe u ovo lepo i obogaćujuće iskustvo u kojem ćete bolje upoznati život Isusa Hrista, a i imati priliku da se takmičite u znanju ne jadni protiv drugih nego jedni sa drugima.

SAZNAJTE VIŠE...