MG Balkan 24′ (Obuka za vođe izviđača)

Utisci sa internacionalnog kampa u Šopronu u Mađarskoj
oktobar 7, 2023
Izviđački kamp 2024. u Đevđeliji, Severna Makedonija
april 24, 2024

📢 Pozivamo vas da nam se pridružite na obuci za vođe izviđača! Ukoliko već vodite izviđače u vašoj crkvi, ukoliko biste želeli da se uključite u tu službu ili biste želeli da pokrenete novi Hrišćanski izviđački odred, ovo je prava obuka za vas. Iako smo i ranije organizovali ovakve obuke, ova će biti prva u nizu obuka sa Master Guide programom.

👉 Nudimo vam >> Obuku sa raznim govornicima sa višedecenijskim praktičnim iskustvom. Obuka obuhvata predavanja i praktične radionice, kao i potvrdu o prisustvovanju ove obuke. Osim obuke, u cenu je uključen i smeštaj i ukupno 9 obroka (počinje sa večerom i završava sa ručkom).
🧔🏻 Govornici >> Glavni govornik/vođa radionica je Alan Požgaj, vođa izviđača iz Hrvatske sa velikim iskustvom u osnivanju i vođenju odreda, organizovanju kampova i kampovanju uopšteno. Ostali govornici će biti master gajdovi iz Slovenije i Rusije, pa će široko iskustvo koje svi oni donose biti veoma dragoceno svim učesnicima.

📍 Mesto >> ⛰️ Zlatibor – odmaralište Hrišćanske Adventističke crkve (Momira Lazarevića Buca 63, Zlatibor, Srbija). Smeštaj obezbeđuje krevete na sprat sa svom neophodnom posteljinom.
📅 Kada >> 18-21.4.2024. Početak u četvrtak uveče sa večerom (u 19h), a traje do nedelje do ručka (u 13h).
💰 Cena >> 60€. Ukoliko se nalazite na teritoriji Jugoistočne evropske unije, cena za prvih 30 prijavljenih učesnika (koji su aktivno uključeni u vođenje izviđača ili su u procesu pokretanja novog odreda) je smanjena za 30€ (Prijava je validna uz punu uplatu). Uplate iz Srbije možete izvršiti na unijski račun: 205-0000000274203-39. Za regulisanje plaćanja izvan Srbije unutar JIEU to možete učiniti kod vašeg blagajnika oblasti. Regulisanje uplata izvan JIEU možete učiniti preko predstavnika vaše oblasti koji bude dolazio na kamp.
✍🏻 Prijave >> Prijave su moguće do popunjenja kapaciteta smeštaja (do 50 ljudi).
👨‍👨‍👦 Ko može da prisustvuje >> Nema starosnih ograničenja za prisustvo, iako prednost imaju odrasli i treba imati na umu da je program prilagođen odraslima.
Za bilo koja pitanja, slobodno kontaktirajte vođu HIS-a:
David Šili
📧 agapetos@gmail.com
📞 +381 63 540 484