Hrišćanski izviđači na Paliću

U isčekivanju primanja Sokolova u izviđače
februar 11, 2010
Pathfinder-i na kampu u Bačkoj palanci
februar 11, 2010

The accompanying symptoms included thirst in 27 cases, buy nizoral cream walgreens difficulty waking in 14 cases, thin, https://africarx.co.za/buy-propecia-south-africa.html white tongue fur in 27 cases, peeled fur in five cases, and thin, slimy fur in eight cases. Colin — 1 dicembre :.
Izviđači u Hrišćanskim adventističkim crkvama širom naše planete, postoje još od 1927. godine i zauzimaju značajno mesto u našoj crkvi kada je u pitanju broj dece i mladih koji su uključeni. Posvetiti se deci uvek se mnogostruko vrati. Isus je rekao „Pustite ih neka dolaze k’meni…“ Ovo je još jedan način, kako da im pomognemo da se približe Bogu i vide njegovu ljubav kroz prirodu i ljude. Pritom je to prilika da budu i pravi mali misionari.

Od 11. do 14. januara 2010. godine, na Paliću su se okupili predstavnici iz različitih krajeva naše Unije sa zajedničkim ciljem: da pokrenemo organizaciju izviđača i na našim prostorima. Brat Slobodan Marčeta iz Zagreba, koji je izviđač već više godina, vodio nas je u obuci za vođe.

Kako preživeti u prirodi? Kako pomoću štapa i kanapa napraviti krevet ili šator? Kako iz prvog pokušaja zapaliti vatru? Kako se postaje spasilac? Nove pesme, igre i možda najlepše druženje – kampovi, prvo na lokalnom nivou, zatim sa drugim odredima, unijski kampovi i najveći kamp – kamp svih hrišćanskih izviđača. Svi oni nose istu parolu – volim Boga, volim ljude, volim prirodu.

Šta više reći? Bilo da ste pčelice, poletarci ili skauti, pridružite nam se da kroz igru, pesmu, druženje i, naravno, učenje zajedno proslavimo našeg dragog Gospoda!